Lichaamsmassage

 

Wat heb jij op dit moment nodig?

Heb je last van je schouder en wil je graag dat daar meer aandacht voor is? Of heb je nergens in het bijzonder last van en wil je graag alleen maar ontspannen?

Ik voel, kijk naar je lijf en je reactie’s, vandaar dat ik ook niet veel praat tijdens de massage, ik ben met mijn aandacht bij jou en de massage.

Bij een massage van 30 minuten masseer ik je rug en nek, bij een massage van 60 minuten masseer ik ook je armen, benen, gezicht en voeten.

Al vanaf 2014 volg ik opleidingen en cursussen op het gebied van masseren en al die technieken combineer ik; van klassieke massage naar ontspannende grepen en van LomiLomi technieken naar DornTherapie. Voor de massage bespreken we wat voor jou op dat moment gewenst is en zal ik de verschillende technieken daar waar nodig gebruiken.

Normaal gesproken is kanker een contra-indicatie, wat betekent dat als je kanker hebt, je niet gemasseerd mag worden. Eén van mijn specialisaties is massage bij of na kanker, dus ik weet wat ik wel en wat ik niet mag doen. Om een massage dan wel goed voor te bereiden, zal ik voor de afspraak een intake formulier toesturen.

Ook bij een zwangerschap bereid ik mij graag goed voor, ik zal daarom ook dan van tevoren een intake formulier toesturen.

Ik vraag voor een massage van 30 minuten € 35,- en voor een massage van 60 minuten € 55,-.