Lichaamsmassage

 

Een massage van 30 minuten kost 30 euro.

Een massage van 60 minuten kost 50 euro.

Ik masseer met diverse technieken, variërend van klassiek tot ontspannend.

Een klassieke massage is een stimulerende massage, die zich richt op het doorbloeden van de spieren en het activeren van de bloedcirculatie. Hierdoor worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en voedingsstoffen sneller worden opgenomen. Het lichaam herstelt sneller en je (sport)prestaties zullen verbeteren. Tijdens deze vorm van massage wordt meer druk uitgeoefend dan tijdens een ontspanningsmassage.

Een ontspanningsmassage is een sederende massage, deze heeft effect op zowel het lichaam als de geest. Naast een betere doorbloeding van de spieren en de huid, worden ook klachten als stress, slapeloosheid, en dergelijke verzacht.

Voor de massage bespreken we wat voor jou op dat moment gewenst is en zal ik de verschillende technieken daar waar nodig gebruiken.

Normaal gesproken is kanker een contra-indicatie, wat betekent dat als je kanker hebt, je niet gemasseerd mag worden. Eén van mijn specialisaties is massage bij kanker, ik weet wat ik wel en wat ik niet mag doen. Om een massage dan wel goed voor te bereiden, zal ik voor de afspraak een intake formulier toesturen.

Ook bij een zwangerschap bereid ik mij graag goed voor, ik zal daarom van tevoren een intake formulier toesturen.