Een afspraak maken

Massagestudio Zevenbergen

Marleen van de Wetering,

masseur en voetreflexoloog i.o. (vanaf september 2021 3e jaars student)

Wede 9
4761 XP Zevenbergen
Mobiel: 06-53213226

E-mail: contact@massagestudiozevenbergen.nl

Facebook: Massagestudio Zevenbergen

Voor de massage zal ik enkele vragen stellen over je medisch verleden en andere bijzonderheden. Heb je een voetreflexbehandeling geboekt, dan kan de intake veel uitgebreider zijn.

Trek makkelijke kleding aan, op de massagetafel lig je in je ondergoed. Na de intake laat ik je alleen, zodat jij in alle privacy op de tafel kan gaan liggen. Tijdens de massage praat ik zo min mogelijk, dan kan jij lekker genieten en ik mij concentreren. Na afloop laat ik je even alleen, zodat je in alle rust op kan staan en je je aan kan kleden.

Betaling kan contant of ik stuur een betaalverzoek.

 

 

 

KvK nummer 56492243     –     BTW id nummer NL 001761149B17