Zwangerschapsmassage

 

Hoe fijn is het om een uur op een verwarmde tafel te liggen, een massage te krijgen, te ontspannen en alleen maar bezig te zijn met jezelf en het kindje in je buik.

In februari van 2018 ben ik gestart met de opleiding Specialist Zwangerschapsmassage, ik heb hiervoor in december 2018 mijn diploma ontvangen.

Waar je normaal gesproken in één of twee lesdagen een zwangerschapsmassage leert, heb ik ervoor gekozen om mijzelf hierin te specialiseren. Hierdoor ben ik in staat om met de inzet van diverse technieken eventuele klachten, gerelateerd aan de zwangerschap, te behandelen.

Dus naast een zalige ontspannende massage, waarbij je in zijligging op de tafel ligt, kan ik je verwennen met een voetreflexbehandeling, aromatherapie en / of ontspanningsoefeningen. Door de diversiteit van behandelingen kan een massage, verantwoord en aangepast aan de termijn van de zwangerschap, helemaal op maat worden gemaakt voor jou en wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Natuurlijk kan ik je ook na de bevalling nog ondersteunen met een massage.

Wil je graag een afspraak maken, dan stuur ik je eerst een intake formulier toe, zodat ik mij goed op de massage kan voorbereiden.

Een zwangerschapsmassage kost € 55,- en een afspraak duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Wil je graag een zwangerschapsmassage kado doen? Dan maak ik een mooi kadootje voor je met een kadobon.